Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"
Punem carnea la fiert in apa cu sare. In alta oala punem si lintea la fiert, in apa cu sare si 2 frunze de dafin.
Intre timp, curatam legumele si le taiem in bucati. Rosiile le decojim si le taiem bucati. Cand este fiarta lintea, o punem la scurs. Dupa ce spumuim carnea, adaugam si legumele la fiert, fara rosii. Cand sunt fierte, scoatem carnea o lasam sa se racoreasca un pic si apoi o scoatem de pe oase si o maruntim.
Punem intr-o oala legumele, carnea maruntita si lintea, acoperim cu supa, condimentam cu ierburi si boia Delikat si putin chili si mai dam intr-un clocot. Adaugam si rosiile si lasam sa dea cateva clocote. Potrivim de sare si blenduim. Servim cu ceapa verde tocata.
Pofta buna!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult