Supa picanta de mazare cu ierburi italiene

de Valclaudia in Retete Delikat, 4 Aug 2018 | 2585 vizualizari

 

Gatesc cu noile condimente de la Delikat, 100% naturale...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. mazare congelata
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei gras galben
  • 2 morcovi mari
  • 3 -4 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1/2 radacina de telina (de marimea unei portocale)
  • 1 lingura boabe de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin mica
  • 2 l apa plata
  • 2 ardei rosii bulgaresti semi-picanti
  • pentru servire condimentul "Ierburi italiene " de la Delikat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa picanta de mazare cu ierburi italiene:

Curatam si spalam legumele proaspete.

Ceapa se toaca marunt si se asaza in oala peste uleiul de floarea soarelui.

Adaugam ardeiul gras galben taiat bucatele, rondelele de morcovi si bucatelele de telina.

Punem o lingura boabe de mustar si sotam legumele 5 minute la foc iute.

Adaugam apoi mazarea congelata, apa plata, foaia de dafin, sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic 15-20 minute, pana fierbe telina si mazarea.

La final adaugam ardeii semi-picanti rosii taiati rondele fine, mai dam doua-trei clocote si servim supa asezonata cu amestec de ierburi italiene de la Delikat.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa picanta de mazare cu ierburi italiene" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de legume, de post