Tortellini cu pui si patru branzeturi

de mihaelar63 in Tortellini, 11 Apr 2022 | 2726 vizualizari

 

 Bineinteles ca pofta de tortellini a lovit din nou !!! Nu am facut decat curatenie la capatelele de branzeturi !!! 

 

INGREDIENTE

  • 250 gr tortellini umpluti- nu conteaza de care ca gustul il definim noi
  • 250 gr piept pui
  • 100 gr ciuperci brune taiate
  • 100 gr fasole verde fiarta
  • 50 ml ulei masline
  • 100 gr gorgonzola picanat
  • 100 branza Cheddar
  • 50 gr crema branza
  • 50 gr cascaval emmentaler
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper negru macinat
  • busuioc verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu pui si patru branzeturi:

  1.  Intr-o tigaie tip wok se soteaza usturoiul taiat feliute in ulei de masline .
  2. Imediat adaugati pieptul de pui taiat fasiute .
  3. Intre timp fierbeti tortellini respectand indicatiile de pe ambalaj .
  4. Cand pieptul de pui s-a albit, condimnentati cu sare si piper .
  5.  Transferati in tigaia cu pui, doua-trei polonice din apa in care fierb pastele .
  6. Se pun toate branzeturile disponibile :D . si se lasa sa se topeasca pana se omogenizeaza si se formeaza un sos .
  7. Adaugati ciupercile, fasolea verde si tortellini in sosul cu pui .
  8. Amestecati cu blandete sa nu se rupa frumusetile de paste .
  9.  La servire se decoreaza cu busuioc proaspat !!!!
  10. Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

La servire se decoreaza cu busuioc proaspat !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu pui si patru branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu carne cu sos de rosii si portocale