Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Toata lumea stie sa-si faca un snitel. De mancat ce sa mai vorbesc, sunt in topul preferintelor Probabil si eu am preparat sute si am mancat tot atatea :D.
Intr-o emisiune culinara, ,, Meine Bayeriche Landkuche" cu chef Alfons Schuhbek- am avut rabdarea sa urmaresc cum prepara snitelul Frumos mai explica chef-ul. Secretul lui era sa foloseasca uleiul de prajit amestecat cu unt Snitelele vor iesi fragede. Si daca vrei sa fie vieneze, musai foloseste carne de vitel.
Despre cine a preparat prima data felul asta de mancare, este alta poveste cu care nu va mai plictisesc. Subiectul este controversat mai ceva ca, , ce a fost prima data, oul sau gaina ?''!!!! Cert este ca, cel putin eu, nu am intalnit om sa spuna ca nu-i place snitelul !!!
Garnitura : pireu de cartof dulce amestecat cu lapte, sare si nucsoara.
Guten Apettit -Pofta buna !!!!
1
Daca aveti posibilitatea achizitionati carne de vitel crescut la tara. Este mult mai sanatosa decat carnea procesata.
2
Spargeti ouale pe rand si separat, pentru a le verifica prospetimea.
3
La prajire, miscati tigaia usor inainte si inapoi, incat crusta sa se bombeze sub forma de valuri.
4
Cand snitelele sunt rumene, se pun in uleiul incins bucatele de unt si se lasa sa se topeasca.
5
Am obtinut snitele fragede si savuroase. De acum inainte, voi respecta aceste reguli la prepararea snitelului cu carne de vitel.
6
Pentru snitel cu pui, porc sau peste pane, exista alte reguli sau adosuri de condimente.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult