AnyCostescu

1

Bucataras
incepator

suceava

Bucataras din 14.08.2012

RETETE207
PRIETENI244
Retete

Sandvis cu oua

In Sandvisuri la 17 Oct 2012

Amesteci branza cu ceapa, ouale fierte si tocate marunt. Adaugi zeama de lamaie si patrunjelul tocat fin. Iei feliile de paine si le ungi cu crema rezultata. E un sandvis pe cat de usor de facut pe atat de gustos :d

Hamburger

In Sandvisuri la 16 Oct 2012

Pentru chifle se framanta aluat normal, se lasa la crescut si se coc aproximativ 30 minute. Pentru piftele se amesteca carnea si restul ingredientelor si se fac piftele de dimensiunea dorita si se prajesc in baie de ulei. Se scot pe un servetel sa absoarba excesul de ulei. Se ia o chifla se...

Sandvis omleta

In Sandvisuri la 16 Oct 2012

Taiati ceapa marunt si caliti-o in putin ulei. Taiati ardeiul cubulete. Taiati cat mai marunt mararul. Spargeti cate 3 oua in 3 castroane diferite. In primul adaugati ceapa calita, in al doilea mararul,in al treilea ardeiul gras. Telemeaua rasa impartiti-o in cele 3 castroane. Bateti cu o...

Cotlete de porc si cartofi trasi in unt

In Porc la 15 Oct 2012

Cotletele de porc se condimenteaza din belsug si se pun la frigider pt cel putin 1 ora. Dupa ce se marineaza se frig intr-o tigaie pe o parte si pe alta pana se rumenesc putin, apoi se pune ceapa taiata, morcovul si se calesc impreuna. Se pune o cescuta de apa si se lasa sa fiarba inabusit. Daca...

Amandine

In Prajituri la 15 Oct 2012

Blatul: se separa ouale. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si zaharul. Galbenusurile se mixeaza cu uleiul ca la maioneza, se adauga esenta de rom. Se toarna peste albusuri si se amesteca usor. Se adauga faina amestecata cu cacao si praful de copt si se omogenizeaza cu miscari de...

Ciorba de gaina si cartofi

In Ciorbe la 15 Oct 2012

Speli gaina, o pui la fiert in apa si o lasi sa dea un clocot. Arunci apa, speli din nou gaina si o pui din nou in apa. Cand este aproape fiarta, scoti gaina intr-un castron, o bucatesti si o faci pane. In supa ramasa pui la fiert morcovii, ceapa si cartofii taiati cubulete. Cand sunt fierte...

Fornetti cu branzeturi

In Aperitive / Garnituri la 15 Oct 2012

Branzeturile se rad pe razatoarea mica si se amesteca cu tubul de branza topita. Se pot pune si verdeturi daca va plac. Se ia foietajul si se taie patratele. Se umple fiecare patrat cu branza si se impatureste ca o pernuta :d Se cresteaza fiecare in parte si se pune in tava. Se ung cu ou si se...

Sandvisuri calde

In Sandvisuri la 15 Oct 2012

Felia de paine se taie in doua. Se pun feliile de gusa si cascaval pe fiecare felie de paine. Se dau la microunde 2 minute. In acest timp cascavalul se va topi. Se serveste imediat. Merge foarte bine cu iaurt :D

Placinta cu iaurt

In Dulciuri la 13 Oct 2012

pt foi: bati albusul spuma cu zaharul. freci galbenusurile, apoi le adaugi in spuma de albus. pui uleiul, laptele, esenta, si faina impreuna cu praful de copt. pt umplutura amesteci toate ingredientele.. intinzi din compozitia de aluat doua foi. pui una intr-o tava, adaugi...

Snitel vienez

In Porc la 13 Oct 2012

Bati cotletele cu ciocanul de snitele,dar nu prea tare pt a nu distruge fibrele. Sarezi si piperezi carnea. Pe mijlocul fiecarei bucati asezi o felie de cascaval subtire. Ouale le bati cu putina sare. Rulezi feliile de carne si le treci prin ouale batute, apoi prin pesmetul amestecat...

Bors cu carne de pui si fasole verde

In Ciorbe la 13 Oct 2012

curati pasarea, o treci prin flacara,o freci cu malai si o golesti. O speli in mai multe ape reci, o tai bucati. ferbi carnea numai dupa ce ai dat-o in clocot de cateva ori si ai aruncat apa. cand carnea s-a inmuiat,pui fasolea verde curatata,taiata bucati de 2-3 cm. lasi sa fiarba...

Uscatele

In Dulciuri la 12 Oct 2012

Bati ouale cu praful de sare, adaugi zaharul pudra, zaharul vanilat si faina. Framanti un aluat ca de taitei. Il lasi deoparte 30 minute, apoi il intinzi intr-o foaie subtire pe care o tai fasii de 2 cm latime. Le rasucesti apoi pe deget astfel incat sa obtii spirale. Le lasi 5 minute sa se usuce...

Clene

In Dulciuri la 1 Oct 2012

Cartofii se maruntesc cu furculita. Se pune oul, zaharul, esenta si faina si se framanta un aluat potrivit de moale, dar nelipicios. Se pune o oala cu apa la fiert. In acest timp facem clenele. Se fac suluri subtiri din aluat. Se taie bucatele mici. Se pun la fiert in apa clocotita cu sare....

Orez cu legume si carne tocata

In Mancaruri cu carne la 30 Sep 2012

legumele se curata se dau prin robot si se pun la calit in ulei. se pune si carnea tocata si se lasa un pic. se pune orezul spalat si scurs.. se caleste un pic apoi se pune apa cat sa acopere totul. se lasa pana e gata orezul. pofta buna 

Clatite night and day

In Dulciuri la 30 Sep 2012

branza de vaci se da prin sita si  se amesteca cu esenta de vanilie si zaharul. se ia fiecare clatita se unge intr-o margine cu crema de ciocolata. se ruleaza partea unsa.. apoi se unge incontinuare cu crema de branza si se ruleaza pana la capat.. se pot incerca multe...

Ficatei in sos

In Ficat la 30 Sep 2012

ficateii se spala si se pun in lapte 30 minute intre timp curatam ceapa,o tocam si o calim in ulei pana se inmoaie, taiem gusa si o punem in cratita cu ceapa, punem si sucul de rosii si o ceasca cu apa. ficateii ii scurgem si ii clatim un pic ii punem peste sos. ii lasam la fiert pana...

Ciorba de sfecla cu ciolan afumat

In Ciorbe la 30 Sep 2012

ciolanul se pune la fiert. cand e fiert se adauga legumele taiate cum dorim. se lasa pana fierb legumele. se condimenteaza cu sare, piper, se pune smantana si verdeata si se mai lasa sa traga un clocot. se serveste fierbinte..

Tort - happy birthday to me :D

In Torturi la 29 Sep 2012

untul se taie bucatele si peste el se pune zaharul si zaharul vanilat. se mixeaza pana se face o crema,se pune primul ou se mixeaza,apoi al doilea si se mixeaza , apoi al treilea si iar mixezi. bananele se pun in blender si se pune o lg de lamaine peste ele si se fac pasta. se pun peste...

Cartofi taranesti ca la bunica :)

In Aperitive / Garnituri la 27 Sep 2012

Cartofii se fierb in coaja si se lasa la racit. Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit. Ardeiul, rosia si morcovul se curata si se taie tot marunt si se pun la calit cu ceapa. Carnatul se taie felioare subtiri si se pune langa legume. Cartofii se curata si se taie in 4. Se pun si...

Salata orientala

In Salate la 27 Sep 2012

Cartofii se fierb in coaja. Se lasa la racit. Se curata. Ouale se fierb tare si se taie felii, ceapa la fel se taie felii. Se pun intr-un bol cartofii, ceapa, ouale, sosul de gogosari, uleiul de masline si condmentele si se amesteca usor. Se serveste imediat.

Chec simplu

In Prajituri la 26 Sep 2012

Ouale se bat bine cu zaharul, se pune laptele, esenta, uleiul. Se adauga faina cernuta impreuna cu cacaoa. Se amesteca bine. Se ung doua forme cu ulei si se toarna compozitia in ele. Se da la cuptor pana trece testul scobitorii. Se lasa la racit (daca rezistati pana se raceste)  

Tagliatelle aromate cu ciuperci

In Paste la 26 Sep 2012

Spala bine ciupercile pentru a indeparta orice urma posibila de pamant si apoi taie-le feliute. Taie ceapa marunt, spala si taie rosia cuburi mici. Incinge uleiul de masline intr-o tigaie si prajeste ceapa,a daugand la sfarsit usturoiul intreg. Scoate catelul de usturoi cand s-a rumenit, fara...

Rulouri cu branza de vaci

In Dulciuri la 26 Sep 2012

Branza se amesteca cu ouale zaharul, esenta si faina. Foile se impart in 4. Se ia fiecare foaie de placinta, se unge cu unt topit apoi, apoi se umple cu branza. Se ruleaza. Se unge cu ou batut si se da la cuptor pana se rumeneste.

Zarzavat pentru iarna

In Conserve la 26 Sep 2012

Ardeii se spala se curata si se dau prin robot sau masina de tocat. Morcovul, patrunjelul si telina se curata si se dau prin razatoarea de la robot. Frunzele de la telina si patrunjelul verde se spala si se dau tot prin robot. Se amesteca toate legumele se pune sarea si uleiul si se amesteca bine...

Tochitura de porc la ceaun

In Porc la 25 Sep 2012

Ceapa se caleste in ulei pana se aureste. Se pune carnea de porc taiata si se lasa pana se rumeneste, se pun si carnatii si muschiul. Se acopera cu apa si se lasa sa fiarba. Daca mai trebuie se completeaza cu apa. Se lasa sa scada toata apa pusa. Se serveste cu cartofi prajiti, mamaliguta,...

Ceva perfect pentru cina

In Pui la 21 Sep 2012

Pieptul de pui se taie in bucati mai mari si se bate putin. Se condimenteaza, se stropeste cu zeama de lamaie si se lasa 10 minute, apoi se pune intr-o tigaie teflonata sau daca aveti dry coker e mai bine. Nu se pune ulei deloc, se lasa sa se rumeneasca la foc mic. Tigaia trebuie sa fie mereu...

Peste in vin cu sos de usturoi

In Peste la 21 Sep 2012

Pestele se spala si se curata de solzi si intestine. Se portioneaza, se da prin condimente si se lasa 10 minute. Se pune la prajit pana se rumeneste pe ambele parti, apoi se adauga putin vin pana se evapora si tot adaugam vinul putin cate putin pana se termina si pestele e facut bineinteles. Cand...

Chiftelute din piept de pui cu ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 21 Sep 2012

Pieptul de pui si ciupercile se dau prin robot. Se adauga oul, condimentele, cateii de usturoi si faina. Se fac chiftelute cu mana umezita si se prajesc in ulei incins. Noi am servit cu pireu de cartofi si salata de telina si morcov. A fost delicios :d

Tortellini cu porumb si gusa afumata

In Tortellini la 17 Sep 2012

Tortellini se fierb. Intre timp intr-o cratita fara ulei se pune gusa, se lasa sa se rumeneasca, se pun ciupercile si se calesc si ele, se pune o lingura de smanana si patrunjel verde si condimente dupa gust.. Intr-un bol se pun tortellini, sosul si porumb din conserva. Se amesteca si se...

Budinca de clatite

In Dulciuri la 17 Sep 2012

Budinca se face dupa instructiunile de pe plic. Se ia un vas yena si se pune jumatate din cantitatea de budinca, apoi un rand de clatite umplute cu gem de capsuni si rulate, apoi inca un rand de budinca. Se da la cuptor 20 minute. Se lasa la racit, apoi se da la frigider. Se serveste rece cu...

Afisate 151 - 180 din 207 retete    

Postari recente

publicat la 10.12.2014

Ciorbita de oaie cu legume

publicat la 10.12.2014

Covrigi cu telemea

publicat la 10.12.2014

Placinta cu carne de pui

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Daca ajuti pe cineva azi, ai sa vezi ca isi va aminti de tine si data viitoare cind are nevoie de ajutor.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]