Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Rimini, Italia
Bucataras din 17.04.2013
Ouale se separa, se bat albusurile spuma, se adauga zaharul. Cand acesta s-a dizolvat punem galbenusurile, amestecam si apoi adaugam pesmetul + faina. Se ung formele cu ulei si se umplu de jumatate cu compozitie, se dau la cuptor la 180 grade...
Buna tuturor!!!!!!
mai multe
publicat la 02.05.2013
Vei avea mai mult timp sa faci ceea ce-ti place.Mai ales daca iti place sa nu faci nimic.
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set de 10 forme pentru briose
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Lumanare parfumata
Set de 3 boluri Ellenge
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Stella29 1
ieri la 23:00
de Retete_gustoase 1
ieri la 17:07
de Bucataras 6
ieri la 13:49
de bucatarasa 1
ieri la 10:06
pe 15.05 la 18:18
de gaby_duceag 8
6 comentarii
de Constelatialeu 9
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
de vasimur 4
2 comentarii
9 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
vasimur
RODIMUR
laura_n 7
Ureaza-i "La Multi Ani!"
bucatarimcudiana 1
ingelasha24 1
Magdalena17 1
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Ouale se separa, se bat albusurile spuma, se adauga zaharul. Cand acesta s-a dizolvat punem galbenusurile, amestecam si apoi adaugam pesmetul + faina. Se ung formele cu ulei si se umplu de jumatate cu compozitie, se dau la cuptor la 180 grade...