Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 10.10.2015
Untul incalzit la temperatura camerei il vom bate cu un praf de sare cu ajutorul mixerului sau unui robot de bucatarie pana devine cat mai spumos.Cand acesta devine pufos vom adauga treptat branza de vaci pana la omogenizarea totala a...
mai multe
publicat la 09.11.2015
Taietor de pizza
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Placa de tocat fata-verso
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Tava pentru servire Jalz Jalz
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:44
de Rocsi 9
ieri la 19:32
de laura_n 7
ieri la 16:32
ieri la 10:11
de oanapl 7
pe 29.09 la 18:33
10 comentarii
7 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Constelatialeu
MotanLaOale
adela_64 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Monya 1
irinaririna 1
Rocsi 9
1271 puncte
Lau 9
1181 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
RODIMUR 8
1133 puncte
oanapl 7
1104 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Crema de branza cu verdeata
Untul incalzit la temperatura camerei il vom bate cu un praf de sare cu ajutorul mixerului sau unui robot de bucatarie pana devine cat mai spumos.Cand acesta devine pufos vom adauga treptat branza de vaci pana la omogenizarea totala a...