aalliinnaa07

1

Bucataras
incepator

Hunedoara

Bucataras din 31.03.2012

RETETE141
PRIETENI309
Retete

Sandvis cu ou si cascaval la cuptor

In Sandvisuri la 27 Oct 2012

Ungem tava cu margarina si punem 2 felii de paine una langa alta, peste feliile de paine punem felii de parizer, iar deasupra punem celalte felii de paine decupate unde punem pe fiecare cate 1 ou, punem cascaval ras, piper si oregano. Introducem tava la cuptor pt 15 min. Pofta buna!

Sandvis "Inima"

In Sandvisuri la 26 Oct 2012

Taiem feliile de paine in forma de inima si le prajim. Pe o felie punem un strat gros de pateu, peste pateu un strat gros de margarina, iar peste margarina unul de cascaval ras. Cealalta felie o ungem pe amandoua partile cu un triunghi de branza topita cu ardei rosu si o punem peste cealalta...

Sandvis

In Sandvisuri la 26 Oct 2012

Taiem chifla in doua si ungem ambele parti cu branza topita. Pe o parte punem 2 felii de parizel (salam,sunca) ce doriti si pe cealalta parte cascaval ras, apoi il introducem in cuptorul cu microunde si il incalzim 1 minut la 450W. Dupa ce il incalzim, il scoatem si punem peste cartoful taiat pai...

Chiftele din dovlecei cu branza

In Aperitive / Garnituri la 17 Sep 2012

Curatam dovleceii de coaja si ii dam pe razatoare , apoi dam si branza telemea pe razatoare. Punem intr-un vas incapator dovleceii bine scursi, adaugam telemeaua rasa, cele doua oua si patrunjelul tocat marunt, apoi amestecam foarte bine toate ingredientele,apoi adaugam cele 5 linguri de faina...

Omleta taraneasca

In Mancare copii la 8 Sep 2012

Se spala patrunjelul,se lasa sa se scurga si apoi se toaca marunt. Se bat ouale cu sare si piper dupa gust,apoi se adauga smantana,sunca taiata marunt si patrunjelul tocat si se omogenizeaza. Se topeste untul in tigaie si apoi turnam compozitia,o lasam sa se prajeasca pe o parte,apoi o...

"Icre false"

In Aperitive / Garnituri la 1 Sep 2012

Se fierbe gris in apa cu sare in functie de cate "icre false" doriti sa iasa.Dupa ce este fiert grisul se lasa sa se raceasca.Intre timp facem maioneza,apoi peste maioneza punem pe rand cate o lingura de gris si amestecam cu mixerul,adaugand din cand in cand putina apa sa nu fie prea...

Galuste cu prune

In Dulciuri la 16 Iun 2012

Se fierb cartofii in coaja,dupa ce s-au fiert se curata de coaja si se piseaza ca un piure. Se framanata aluatul, nu prea tare, din cartofii pisati,praful de sare,uleiul si faina cat cuprinde. Prunele se spala,se desfac pe jumatate. Din aluat se iau bucati cat o pruna si fiecare jumatate...

Mic dejun-Tarta cu oua si rosii

In Aperitive / Garnituri la 15 Iun 2012

Batem ouale cu sare, apoi adaugam cascavalul dat pe razatoare. Dam rosiile pe razaatoare, le adaugam peste ou si amestecam usor sa se omogenizeze. Ungem tava cu margarina sau unt (eu am pus margarina) si turnam compozitia. Dam la cuptor la foc potrivit pana se desprinde usor de pe...

Spaghete cu sos rosu si soia

In Paste la 1 Iun 2012

Se fierb spagetele conform intructiunilor de pe pachet,apoi se iau de pe foc si se dau sub un jet de apa rece. Preparam sosul astfel:punem soia la fiert cu cativa catei de usturoi,dupa ce este fiarta soia o strecuram de apa.Curatam ceapa,o taiem marunt si o punem la calit,apoi punem...

Sandwich

In Mancaruri cu carne la 12 Mai 2012

Chiflele le taiem in doua,ungem si partea de jos si pe cea de sus cu branza topita si punem o felie de salam si bagam chiflele in cuptorul cu microunde timp de 1 minut. Dupa 1 minut scoatem chiflele din cuptor si punem rosii si castravete taiate felii si ardei murat,la final am pus sos de...

Piure de cartofi si carne de pui

In Pui la 10 Mai 2012

Piureul de cartofi: Curatam cartofii,ii spalam,ii taiem si apoi punem apa pana trece peste ei intr-o oala si ii fierbem 30-40 minute. Pana se fierb cartofii taiem marunt 1 ceapa si o calim. Dupa ce s-au fiert cartofii luam oala de pe foc si scurgem apa de pe cartofi,adaugam ceapa si...

Salata de vinete

In Salate la 9 Mai 2012

Se pregateste maioneza din 2 galbenusiru de ou,putin mustar si ulei. Eu am avut vinete coapte si puse la congelator.Am dezghetat vinetele,le-am tocat,apoi le-am amestecat cu maioneza si am dat pe razatoare cu gaurile mici o jumatate de ceapa si am adaugat sare dupa gust.

Oua de gasca umplute

In Aperitive / Garnituri la 9 Mai 2012

Pentru inceput punem ouale la fiert in apa cu sare si le lasam aproximativ 20 minute din momentul in care a inceput apa sa clocoteasca. Dupa  20 minute, luam ouale de pe foc, scurgem apa de pe ele si turnam apa rece, si le mai lasam aproximativ 10 minute sa se raceasca si daca se...

Traistute cu ciuperci si carne de porc

In Aperitive / Garnituri la 29 Apr 2012

Clatite: Mixezi ingredientele pentru clatite si lasi aluatul sa se odihneasca timp de 20 de minute. In tigaia incinsa,unsa cu putin ulei,coci pe rand clatitele. Umplutura: Intr-un vas,fierbi ciupercile,in prealabil curatate de coaja si spalate.Scurgi bine ciupercile si le tai...

Cartofi condimentati si lipie cu usturoi

In Mancaruri de post la 28 Apr 2012

Lipie; Faina cernuta se pune intr-un castron se adauga o jumatate de lingurita de sare apoi drojdia pe care am dizolvat-o cu ajutorul zaharului. Incepem sa framantam adaugand apa calduta putin cate putin pana ce se incorporeaza toata faina si obtinem un aluat cu o consistenta elastica. La...

Cascaval de casa

In Aperitive / Garnituri la 24 Apr 2012

Se farama branza intr-o cratita si se pune lapte pana da peste ea si se amesteca cu o lingura branza cu laptele. Se pune pe foc si se lasa pana se infierbanta si se alege zerul.(pana se alege zerul nu se mai amesteca deloc).Dupa ce se alege zerul, se scurge branza de zer intr-un teflon si...

Pilaf de orez cu tocanita de porc

In Porc la 12 Apr 2012

PILAF: Curatam si spalam ceapa,o taiem marunt si o punem intr-o cratita la calit.Dupa ce este calita adaugam o lingurita de boia dulce si 1 cana de orez si amestecam timp de 2 min. Punem apa peste in functie de cum vreti sa iasa orezul tare sau moale si il lasam sa fiarba 15 min. Dupa...

Ficat de pui cu sos de smantana si usturoi

In Ficat la 8 Apr 2012

Se pune ulei in tigaie,se taie ceapa marunt si se caleste. Peste ceapa calita se pune ficatul taiat in bucati  impreuna cu 8-10 catei de usturoi taiati marunt,apoi adaugam putina apa si lasam sa fiarba ficatul 30min.Daca scade apa mai daugati pana este fiert ficatul. Dupa ce ficatul...

Pizza

In Pizza la 8 Apr 2012

Blat: Se da pe razatoare branza, se pune intr-un castron impreuna cu 2 oua si cu 6 lg ulei, se amesteca toate si se adauga faina cat cuprinde pana obtinem un aluat tare. Pe suprafata de lucru presaram faina si intindem aluatul, apoi il punem intr-o tava unsa cu ulei si il dam la cuptor 15 min...

Cartofi cu carne de pui la cuptor

In Pui la 1 Apr 2012

Se pune la fiert carnea de pui timp de 30min.Dupa ce este fiarta carnea,o scoatem din apa,o lasam putin sa se raceasca,apoi punem peste ea jumate din usturoi taiat marunt,vegeta,condimente pentru carne. Cartofii ii curatam,spalam si ii taiem pe lungime in bucati mai groase.Dupa ce ii taiem...

Spaghete cu bacon

In Spaghete la 31 Mar 2012

Pentru inceput se pune intr-o cratita pe foc apa in care se adauga sare, asa incat apa sa fie sarata, si dupa ce da in fiert se adauga spaghetele. Pana se fierb spaghetele taiem baconul in cubulete si intr-o farfurie amestecam smantana cu vegeta dupa gust. Intr-o tigaie se pune la calit...

Afisate 121 - 141 din 141 retete    

Postari recente

publicat la 11.04.2016

Tarta fara coacere cu fructe

publicat la 19.03.2016

Tarta tatin

publicat la 23.10.2015

Chec 3 culori

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Dacă râzi de greșelile pe care le faci s-ar putea să îți lungești viața. Dacă râzi de greșelile altuia s-ar putea să ți-o scurtezi.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]