Cum fierbi ouale

Postat de Bucataras in Tipsuri pe 25 Apr 2009, 09:00

Articol pe placul a 6 bucatarasi
comenteaza
Cum fierbi ouale

Nu-i asa ca e un fel de loterie fierberea oualelor? Iata citeva sfaturi:

Timpul de fierbere:

- se masoara de la punerea oualelor in apa, cind aceasta este rece si se pune pe foc!

Oua fierte moi: 3-4 minute

Oua cleioase: 7-8 minute

Oua tari: 10-11 minute

Daca preferi sa pui ouale cind apa clocoteste, atunci, ca sa iasa moi, trebuie sa le lasi doar 2 minute.

Tips:

un praf de sare pus in apa te ajuta sa cureti apoi coaja mai usor

pentru ca oul sa nu se crape se aseaza intr-o cratita mica acoperit de apa complet

Comentarii (2)

14.02.2013, 08:29

14.02.2013, 08:56

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!