Conopida cu ardei si cascaval

de oanapl in Mancaruri de legume, 15 Oct 2017 | 9527 vizualizari

 

Fetiței mele îi place foarte mult conopida, motiv pentru care îi pregătesc destul de des, schimbând câte un ingredient, pe ici pe colo.

 

INGREDIENTE

  • 250 g conopidă
  • 70 g cașcaval
  • 4 ouă
  • ½ ardei gras roșu
  • 50 ml smântână
  • Pesmet
  • Sare
  • Piper
  • 1 lingură de ulei (pentru uns tava)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu ardei si cascaval:

Desfaci conopida și o fierbi în apă cu sare, timp de 5 minute, apoi o scurgi bine de apă. Ungi cu ulei un vas și îl tapetezi cu pesmet. Bați ouăle cu smântâna și condimentezi după gust, cu sare și piper.

 Speli ardeiul gras și îl tai felii.
Pui conopida amestecată cu feliile de ardei în vasul termorezistent (uns cu ulei și presărat cu pesmet)  și apoi adaugi ouăle bătute cu smântâna și introduci vasul în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C și îl lași timp de 25-30 de minute. Scoți vasul, adaugi cașcavalul dat pe răzătoarea mare și introduci vasul la cuptor pentru câteva minute, până se topește cașcavalul. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu ardei si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

oanapl 1

16.10.2017, 14:34

dantes 1

19.10.2017, 11:11

Buna!

CornelDeica 1

26.10.2017, 15:37

https://www.avon.ro/magazin/radita
Magazin online AVON,
Ai un program prea incarcat?,
Nu ai timp la dispozitie pentru cumparaturi?,
Doresti sa faci o surpriza sau un cadou frumos unei persoane dragi, cunostinte sau ai o obligatie urgenta, vrei sa o onorezi?,
Intra, te rog pe linkul magazinului meu si poti sa iti faci cumparaturile urgent, avind satisfactia garantata. Multumesc,

https://www.avon.ro/magazin/radita

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu ceapa, kaiser si cascaval la cuptor