Pizza leguminoasa

Postat de RadaMateescu in Tehnici pe 2 Apr 2013, 09:26

Articol pe placul a 2 bucatarasi
comenteaza
Pizza leguminoasa

Va prezentam o reteta de pizza leguminoasa foarte sanatoasa pentru organism.

 

Considerata cea mai sanatoasa dieta din lume, dieta vegetariana cu modul sau de alimentatie este urmata de tot mai multe persoane.

Exista foarte multe motive pentru care multi consumatori prefera pizza altor tipuri de mancare disponibile pe piata. Cele mai importante motive includ natura versatila a pizzei, accesul usor la aceasta si faptul ca este o mancare sanatoasa cand este gatita ca la carte. O pizza ti-o poti comanda online, livrarea de mancare la domiciliu fiind extrem de utilizata in prezent, din cauza faptului ca avem din ce in ce mai putin timp liber sa ne ocupam cum se cuvine de pregatirea meselor.

Pe de alta parte, pizza iti ofera o paleta extrem de larga de gusturi si arome. De pilda, daca esti iubitor de branza, poti alege pizza cu branzeturi, daca esti vegetarian, exista optiunea pentru pizza vegetariana si, mai mult, exista o gramada de combinatii de arome si condimente care sa transforme pizza in cea mai delicioasa mancare pe care ai gustat-o.

Ingrediente necesare pentru pizza leguminoasa:

    600 grame faina

   50 grame drojdie

    300 grame apa calda

    margarina

    o ceapa

    un morcov

    o telina mica

    cimbru

    doua cutii de pasta de tomate

    50 grame masline

    50 grame vinete

    50 grame porumb fiert

    o cutie de ciuperci

    50 grame dovlecei

    sare, piper

Mod de preparare:

Pentru inceput, trebuie amestecata faina cu drojdia, apoi se adauga apa calda, margarina si o lingurita de sare.

Se prepara un aluat care se lasa sa creasca in tava unsa si tapetata cu faina.

Ceapa, morcovul si telina se curata, se dau pe razatoare si se calesc.

Se adauga cimbru, piper si pasta de tomate. Se adauga putina apa ca sosul sa se inmoaie.

Se lasa sa se raceasca, spoi se intinde peste aluatul crescut. Se orneza cu vinete, dovlecei,  porumb, masline taiate feliute si ciuperci.

Se introduce la cuptor pentru aproximativ o jumatate de ora.

 

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia