Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.04.2014
Intr-o oala mai mica se incalzeste 100 ml de lapte, se pune drojdia, 1 lingura de zahar si 2 linguri de faina. Se amesteca si se lasa timp de 10 minute pana cand drojdia se face ca spuma. Restul de faina se amesteca intr-un castron cu zaharul...
mai multe
publicat la 28.04.2014
Ciocan pentru carne
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 3 boluri Ellenge
Coaster extensibil Cook Concept
Veioza OSVINO, LED
Set de 2 incaltatoare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
la 10:38
de Stella29 1
ieri la 23:00
de Retete_gustoase 1
ieri la 17:07
de Bucataras 6
ieri la 13:49
ieri la 10:06
de gaby_duceag 8
6 comentarii
de Constelatialeu 9
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
de vasimur 4
2 comentarii
9 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
laura_n 7
Ureaza-i "La Multi Ani!"
bucatarimcudiana 1
ingelasha24 1
Magdalena17 1
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Placinte cu gem
Intr-o oala mai mica se incalzeste 100 ml de lapte, se pune drojdia, 1 lingura de zahar si 2 linguri de faina. Se amesteca si se lasa timp de 10 minute pana cand drojdia se face ca spuma. Restul de faina se amesteca intr-un castron cu zaharul...