Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
publicat la 29.10.2013
Veioza OSVINO, LED
Unghiera BISALUO
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Lumanare parfumata
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 18:07
de Bucataras 6
la 17:34
la 17:01
la 10:27
ieri la 10:10
de oanapl 7
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
3 voturi
MotanLaOale
Valclaudia
epurasha2bb 2
Ureaza-i "La Multi Ani!"
ione21 1
elemer 1
MicleIoana21 1
Danutz 1
irinabv 1
Rocsi 9
1335 puncte
laura_n 7
1150 puncte
oanapl 7
1077 puncte
MotanLaOale 8
mihaelar63 9
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.