Aperitiv chec cu spanac, gorgonzola si peste

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2019 | 4610 vizualizari

COMENTARII (19)

RODIMUR 1

20.04.2019, 20:46

Ce mult îmi place cum arată și cred că este tare bun...!

Bucataras Diana 1

20.04.2019, 20:51

MotanLaOale 1

20.04.2019, 22:14

bun bun

mirela0911 1

20.04.2019, 22:15

Cred ca e o combinatie tare buna!

Constelatialeu 1

20.04.2019, 22:36

M-as risca sa gust....

vasimur 1

20.04.2019, 23:52

Merisor 1

21.04.2019, 10:40

Tare bine arată așa colorată!

Rocsi 1

21.04.2019, 10:53

Va multumesc mult, dragi bucatarasi!

madi_marin 1

21.04.2019, 10:55

Interesanta combinatia

Panacris 1

21.04.2019, 14:36

Rocsi 1

21.04.2019, 19:02

Va multumesc, dragi bucatarasi!

Adi 1

21.04.2019, 21:25

Bun!

elucubratiiculinare 1

22.04.2019, 08:22

yammy

Meea 1

22.04.2019, 10:40

Yuuum!

simona72 1

22.04.2019, 11:06

Ce frumos a iesit! Imi place combinatia de spanac cu gorgonzola, dar as manca si cu sprot

Rocsi 1

22.04.2019, 19:28

Va multumesc mult!

Gherca Daniela 1

22.04.2019, 20:15

Rocsi 1

23.04.2019, 20:07

Daniela

dantes 1

25.04.2019, 08:33

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Tarta taraneasca