Cartofi noi la cuptor

de Miha in Mancaruri de post, 24 Iun 2010 | 7417 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi noi
  • ulei de masline
  • rozmarin
  • cimbru
  • sare si piper
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la cuptor:

Cartofii se curata si se spala foarte bine. Daca sunt prea mari se taie in jumatate.

Se pun intr-un castron si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, rozmarin, cimbru si usturoi zdrobit. Se toarna si uleiul si se amesteca bine.

Se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor la foc mic, in jur de 1 ora. Din cand in cand ii intoarcem de pe o parte pe alta, sa se rumeneasca uniform.

Se servesc calzi, simpli alaturi de o salata de cruditati sau presarati cu cascaval. Pot fi si o garnitura perfecta pentru friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere și fulgi de migdale - Desert aromat și rapid

ieri la 16:50

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă, de bază

ieri la 16:22

Cum să faci clătite perfecte: Rețetă rapidă și ușoară

ieri la 16:15

TOP
utilizatori

laura_n

1558 puncte

 Merisor

1100 puncte

oanapl

1010 puncte

cristina1985

200 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de soia