Caș de oaie marinat în stil mediteranean

de Rita Ilies in Conserve, 31 Mar 2015 | 6013 vizualizari

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

31.03.2015, 12:18

Rita Ilies 1

31.03.2015, 12:44

Gherca Daniela 1

31.03.2015, 13:30

deyutzky 1

31.03.2015, 16:10

arata suuuuper!

Rita Ilies 1

31.03.2015, 17:31

Merci!

Bya Ralu 1

31.03.2015, 20:39

din asta nu pap da poti trimite un borcan )

Rocsi 1

31.03.2015, 20:44

Rita Ilies 1

31.03.2015, 21:06

Ralucuța, poți pune alt fel de brânză. Feta de exemplu.

miki_a 1

31.03.2015, 23:13

Marinez si eu tot felul de branzeturi... (decat sa le arunc mai bine le conserv si le pun in salate sau in sandvichuri), dar nu in ulei de masline (la rece uleiul de masline devine vascos si aspectul nu e tocmai imbietor). Eu folosesc ulei de floarea soarelui de prima presa sau mediteranean (de la Floriol). E o paranteza!
Oricum, te felicit pentru reteta! Imi place!

Rita Ilies 1

31.03.2015, 23:45

Ela, la rece înseamnă frigider, dar eu ţin borcanele în cămară. oricum, după ce revine la T camerei, uleiul de măsline se limpezeşte. Orice ulei de primă presă e bun. Eu îl prefer pe cel de nucă, dar marinez rar în el că-i 100 de lei litrul.

miki_a 1

01.04.2015, 00:36

Am sa incerc si eu sa le tin in camara! Ulei de nuca...destul de costisitor !

dantes 1

01.04.2015, 09:21

Interesant

Rita Ilies 1

01.04.2015, 11:31

Da, Ela, e scump!

tarasmariana 1

03.04.2015, 05:44

Panacris 1

19.07.2020, 20:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimente