Castraveti cu crema de branza

de _Alina_ in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2014 | 4827 vizualizari

 

Simplu, rapid si gustos. Asta e tot ce trebuie sa stiti despre acest preparat!

 

INGREDIENTE

  • 850 g branza din iaurt
  • 170 g smantana fina (20% grasime - Pilos am folsit eu)
  • 1/2 legatura marar
  • frunzele de la 4 cepe verzi
  • putina sare
  • 3 castraveti mari
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti cu crema de branza:

1. Pune branza din iaurt impreuna cu smantana intr-un bol si mixeaza-le cu ajutorul unui mixer vertical.

2. Spala, usuca si taie mararul marunt. Procedeaza la fel si frunzele de ceapa.

3. Pune verdeturile peste branzica, asezoneaza cu sare si amesteca cu o lingura.

4. Spala, usuca si taie castravetii felii de 0.5 cm.

5. Pune crema de branza intr-un pos cu dui stea deschisa si orneaza fiecare felie de castravete.

S-aveti pofta!  

Nota: branza din iaurt se obtine punand iaurtul la scurs intr-o sedila deasa pentru 24-36 ore. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ariciul_aperitiv