Cheesecake fara coacere si fara lapte, cu Blenderul Oster

de AlexTeacher in Dulciuri, 18 Mar 2015 | 19816 vizualizari

 

Un desert pregatit exclusiv in blenderul Oster, fara pregatire termica in prealabil, este tot ceea ce ai nevoie atunci cand iti doresti un dulce rapid, dar totodata ireprosabil din punctul de vedere al gustului. Ridicat la rang de excelenta datorita blenderului Oster, cheesecake-ul rece poate satisface chiar si cele mai exigente gusturi.

 

INGREDIENTE

  • 320 gr biscuiti de post 
  • 1 lingurita scortisoara 
  • 1/2 lingurita cardamon 
  • 125 gr margarina la temperatura camerei 
  • 2 bucati tofu simplu 
  • 400 ml crema de soia 
  • 200 ml lapte de soia cu vanilie 
  • 2 pliculete gelatina 
  • 2 pliculete intaritor de frisca
  • 1 lingurita extract de vanilie 
  • 150 gr zahar 
  • 250 gr capsuni proaspete 
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake fara coacere si fara lapte, cu Blenderul Oster:

Lasati tofu la desarat peste noapte, in apa calduta.

Schimbati de 2-3 ori apa daca este nevoie, iar apoi lasati-l la scurs pentru cateva ore.

Lasati gelatina  la hidratat in laptele de soia  pentru 10 min.

Zdrobiti biscuitii si adaugati-i in blenderul Oster Classic Chrome – macinati-i pana se fac praf si adaugati scortisoara si cardamonul.

Tapetati cu margarina si praf de biscuiti o forma de tort cu pereti detasabili.

Amestecati margarina cu biscuitii si intindeti compozitia in tava.

Umeziti-va mainile si neteziti bine pana obtineti un blat dens, uniform.

Incalziti cuptorul la 190 de grade si introduceti forma de tort inauntru pentru 5 minute.

Scoateti si lasati la racit.

Spalati blenderul Oster Classic Chrome si introduceti tofu in acesta, peste care adaugati crema de soia, intaritorul de frisca, esenta de vanilie si zaharul

Incalziti gelatina la bain marie pentru cateva minute, pentru a dizolva granulele.

Adaugati apoi gelatina cu laptele de soia in blenderul Oster Classic Chrome

Mixati pana obtineti o compozitie omogena.

Taiati capsunile pe jumatate.

Adaugati-le una langa alta vertical, sprijinite de peretii interiori ai formei de tort.

Turnati compozitia din blender in forma de tort si lasati-o la frigider pentru 3 ore.

Serviti cu topping de fructe.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake fara coacere si fara lapte, cu Blenderul Oster" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cozonac de post cu nuca si stafide