Chifteluţe cu susan

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2011 | 4075 vizualizari

 

Am fost inspirata de blogosfera (am vazut pe vreo cateva bloguri chiftelele cu susan zilele trecute) si asa au aparut si chiftelele mele cu susan, alaturi de un piure vesel. :)

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne de porc tocata,
  • 1 morcov,
  • 4 catei de usturoi,
  • 1 ceapa,
  • 4-5 fire de marar,
  • 1 ou,
  • 3 linguri de faina,
  • sare,
  • piper,
  • susan,
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifteluţe cu susan:

Am tocat fin in robot ceapa, morcovul si usturoiul.

Am amestecat carnea cu legumele, faina, oul, sarea, piperul, mararul tocat marunt.

Pe o farfurie intinsa am pus seminte de susan.

Am format cu mana chiftelute pe care le-am trecut prin susan si le-am pus in ulei la prajit.

Le-am rumenit pe ambele parti apoi le-am scos pe un servetel.

Am servit chiftelutele cu piure de cartofi si sos de rosii (pregatit din pasta de tomate dulce, sare, oregano, busuioc si cateva linguri de apa; am fiert 5 minute si am adaugat marar tocat).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluţe cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene cu cacao - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 19:11

Inghetata de ciocolata un desert clasic si irezistibil

ieri la 18:56

Supa de vita, satioasa si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 18:21

TOP
utilizatori

laura_n

1558 puncte

 Merisor

1100 puncte

oanapl

1010 puncte

cristina1985

200 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv din carne tocata