Chutney de dovleac - Sos dulce-acrișor picant de dovleac

de Panacris in Sosuri, 20 Sep 2015 | 6253 vizualizari

COMENTARII (21)

Rocsi 1

20.09.2015, 20:09

portiadelumina 1

20.09.2015, 20:17

Hmm, dovleac, ceapă, usturoi, ghimbir, cuişoare, faină armonie. Aş încerca să văd ce gust are.

simona72 1

20.09.2015, 20:25

Bravo Cris! Eram curioasa de amestec....ma bucur ca ai folosit mirodenii, chutney fara mirodenii nu e chutney ma gandeam ca ai pus si ceva fructe...

Panacris 1

20.09.2015, 20:25

Padre, când facem mâncare chinezească dăm strigare

Aletta 1

20.09.2015, 20:28

MotanLaOale 1

20.09.2015, 20:29

Corinuta 1

20.09.2015, 20:50

Uuuuuhhh, ce interesant! Ia sa citesc eu ce ai aici!

Panacris 1

20.09.2015, 21:01

Simona, uite la fructe nu m-am gândit Eu am luat rețeta ca atare din acel pliant O să probez, cu piersici cred că s-ar potrivi sau smochine

Constelatialeu 1

20.09.2015, 21:03

Interesant !

Catalina L 1

20.09.2015, 21:16

foarte bun

Bya Ralu 1

20.09.2015, 21:48

-Licurici- 1

21.09.2015, 07:44

Ce de arome! Foarte interesant!

Panacris 1

21.09.2015, 08:03

Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!

Gicuta 1

21.09.2015, 08:48

Interesant!

dantes 1

21.09.2015, 09:05

Super!

MOKUSKA 1

21.09.2015, 10:13

mirela0911 1

21.09.2015, 10:31

Ce bun trebuie sa fie!

Gherca Daniela 1

21.09.2015, 13:05

anca_rm 1

22.09.2015, 09:00

imi place ce ai facut aici

Raluca57 1

24.09.2015, 09:57

Vin alb 10 ml? Multumesc

Raluca57 1

26.09.2015, 08:18

Excelent acest preparat! Nu a mai ajuns în borcane, ai mei l-au devorat. Azi voi face din nou, porție dublă. F f bun!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Labneh - Crema de iaurt libaneza