Ciorba cu legume si carne de curcan

de adasev12 in Ciorbe, 2 Oct 2011 | 5709 vizualizari

COMENTARII (20)

tanyapatap 1

02.10.2011, 15:13

Rocsi 1

02.10.2011, 17:25

gaby_gabytza 1

02.10.2011, 17:56

foarte buna

Lau 1

02.10.2011, 18:17

buna

alinutzika 1

02.10.2011, 21:13

doar e ciorba, nu? adica pui de toate in ea....

LUK 1

02.10.2011, 22:09

gustoasa

adasev12 1

03.10.2011, 02:11

tanyapatap, rocsi....

adasev12 1

03.10.2011, 02:12

antici_gabitza, sufletista...multumesc fetele

adasev12 1

03.10.2011, 02:12

alinutzika,...nu chiar de toate
luk....

MotanLaOale 1

03.10.2011, 09:55

buna buna

Bunica 1

03.10.2011, 11:13

MMmmm, ce buna !

jolygina 1

03.10.2011, 12:54

adasev12 1

03.10.2011, 15:03

motan, bunica...multumesc
jolygina....

kamy 1

03.10.2011, 20:27

eu sunt ciorbareasa asa ca-mi place

Cris2711 1

03.10.2011, 20:29

ciorbareasa Kamy asa sunt sibiencele

adasev12 1

04.10.2011, 01:55

kamy...si eu sunt cu ciorba...cam de doua ori pe zi pap....apoi salate

MIUTA 1

04.10.2011, 13:45

Imi place

adasev12 1

04.10.2011, 16:02

miuta...

Cris2711 1

05.10.2011, 10:47

si mie imi plac Ada

adasev12 1

08.10.2011, 10:32

cris, ma bucur

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rata