Ciorba de peste

de nadea68 in Pastrav, 6 Dec 2013 | 15247 vizualizari

 

Am primit niste pastrav proaspat proaspat si am preparat o ciorbita de peste foarte gustoasa!!

 

INGREDIENTE

  • 3 pastravi
  • 1 ceapa
  • 3-4 cartofi medii
  • 1 ardei
  • 300 g rosii in bulion
  • sare
  • otet
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Incepem cu zarzavatul.Curatam si taiem marunt cartofii,ceapa si ardeiul.

Punem pe foc o oala cu apa (3 l) .Adaugam zarzavatul .

Lasam sa fiarba.

Curatam pestele ,i-l taiem bucati si-l spalam.

Cand zarzavatul e aproape gata adaugam pestele.Adaugam si rosiile di bulion taiate marunt.Potrivim de sare si otet.Cand pestele e gata adaugam si marar taiat marunt.

Nu stiam ca ciorba de pastrav poate fi asa gustoasa!!Am servit pestele cu mujdei :)

TIPS-URI

1

se pot folosi rosii proaspete

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu afumatura si peste