Ciorba de pui acrita cu zeama de varza sau moare

de Bunica in Supe/Ciorbe, 17 Ian 2015 | 6320 vizualizari

 

Ciorba acrita cu zeama de varza este preferata mea.Fie ca este cu sau fara carne o prefer.

 

INGREDIENTE

  • Spatele si aripile de la un pui de casa
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 ardei
  • 1/2 telina mica
  • 300 ml. zeama de varza
  • 200 ml. suc de rosii
  • leustean
  • marar
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui acrita cu zeama de varza sau moare:

Aripile si spatele  de pui portionat,spalat se pun la fiert.

Din cand in cand se spumuieste.

Cand a plesnit pielea de la incheietura aripei se pun legumele .

Legumele spalate curatate si tocate marunt.

Dupa circa 30 de minute adaugam sucul de rosii.

Zeama de varza am fiert-o inainte,

Adauga zeama de varza si lasa sa mai fiearba 10 minute.

Potrivesti de sare,daca e cazul, si adaugi leusteanul si mararul tocate marunt.

Se serveste fierbinte cu sau fara ardei iute .

TIPS-URI

1

Daca se doreste se poate pune fidea sau orez.

2

Leusteanul si mararul le-am avut la congelator.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui acrita cu zeama de varza sau moare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
ciorba de pui a la grec