Copanele cu usturoi si fasole verde la cuptor

de Rocsi in Pui, 10 Apr 2011 | 9175 vizualizari

COMENTARII (23)

La Ancuta 1

10.04.2011, 14:33

Sunt primaaaa. Vreau o portie mare, mare

marcela1979 1

10.04.2011, 14:34

desi am papat deja vreau si de la tine o portie

mihaelaM 1

10.04.2011, 14:42

si eu pap o portie

LUK 1

10.04.2011, 14:48

mmm..ce mancarica buna

diaconta 1

10.04.2011, 14:55

foarte bune Rocsi

aziz 1

10.04.2011, 14:57

super delicios

Cris2711 1

10.04.2011, 15:05

Rocsi imi plac copanelele tale

Mitinita 1

10.04.2011, 15:15

ce bun

kukibella 1

10.04.2011, 15:36

Dana_Retetegg 1

10.04.2011, 15:39

Ce idee minunata! Chiar aveam fasole verde in congelator si nu stiam ce sa fac cu ea Superrr!

Rocsi 1

10.04.2011, 15:53

pe toate va astept la masa
-cris daca mi-ai vedea "copanele mele" sigur ti-ar placea mult
-retegg le poti face si cu alta carne nu neaparat de pui...eu sunt adepta mancarurilor la cuptor..imi plac mult

elena1988 1

10.04.2011, 16:16

lilik 1

10.04.2011, 19:00

Rocsi 1

10.04.2011, 19:13

elena,lilik

kamy 1

10.04.2011, 19:46

imi plac

Lau 1

10.04.2011, 21:22

super arata si la gust nu mai spun

mirela0911 1

10.04.2011, 22:18

Arata bine si delicioase

mamaieelena 1

11.04.2011, 09:18

buna mancarica....

MotanLaOale 1

11.04.2011, 09:30

copanele bune bune

Rocsi 1

11.04.2011, 11:55

multumesc

Corinuta 1

11.04.2011, 12:20

foarte bune!

Rocsi 1

11.04.2011, 13:20

multumesc corina

adry88 1

21.05.2011, 11:58

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui in crusta de pesmet cu parmezan si susan