Crap la gratar cu sos de usturoi

de RuxyRux in Crap / Caras, 27 Feb 2011 | 9185 vizualizari

 

Azi a fost zi de gratarit in aer liber...

 

INGREDIENTE

  • bucati de crap( dintr-un crap mare e ideal)
  • ulei masline
  • zeama de lamaie
  • sare

sos:

  • o capatana de usturoi
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • smantana( sau iaurt)
  • usturoi verde cu tot cu codite
  • sare
  • putin zahar( o lingurita)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la gratar cu sos de usturoi:

Se incinge gratarul in curte, cat bei un vin fiert cu prietenii si mai stai la povesti...

Crapul se stropeste cu zeama de lamaie si ulei apoi se sareaza si se lasa putin la marinat.
Cand e gata focul punem crapul pe gratar si-l tinem pana e numai bun.

Se face sosul:
Se amesteca usturoiul tocat cu sare, o lingurita de zeama de lamaie si putin ulei de masline, se pune si zaharul , apoi smantana . Se toaca si usturoiul verde cu tot cu codite...iese un sos buuun de te lingi pe degete...
Facem si mamaligutza si servim crapul delicios cu sos de usturoi din belsug...

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la gratar cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (47)

Bucataras Medi 1

04.03.2011, 08:03

Ce credeai ca nu vin................am venit dupa miros

RuxyRux 1

04.03.2011, 08:11

Ti-am lasat mesaj...pe pagina ta...am facut crapul tau cu lamaie a iesit demential Medi

adry88 1

20.05.2011, 17:49

foarte bun

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor cu vin si mujdei