Crap la gratar cu sos de usturoi

de RuxyRux in Crap / Caras, 27 Feb 2011 | 9187 vizualizari

COMENTARII (47)

MIUTA 1

27.02.2011, 21:45

LUK 1

27.02.2011, 23:15

ce bine ca ati gratarit afara..si mie mi e dor..sa vina primavara mai repede..

kamy 1

27.02.2011, 23:31

RuxyRux 1

27.02.2011, 23:33

Frumos Mena...iubesc traditiile de familie

RuxyRux 1

27.02.2011, 23:34

Nu a fost asa cald Ada draga mea...dar a mers de-un gratarel

RuxyRux 1

27.02.2011, 23:34

Elena....sa cumperi si sa faci ca e bun

RuxyRux 1

27.02.2011, 23:35

Multumesc Miuta

RuxyRux 1

27.02.2011, 23:36

Luk si mie mi-e dor de primavara tare de tot

RuxyRux 1

27.02.2011, 23:36

Kamy

tanyapatap 1

28.02.2011, 00:52

gatitdemine 1

28.02.2011, 06:16

Excelent merge cu mămăligă

RuxyRux 1

28.02.2011, 08:00

Multumesc Tania

RuxyRux 1

28.02.2011, 08:01

gatitdemine
Multumesc

MotanLaOale 1

28.02.2011, 10:37

pesteeeee bun bun

Rocsi 1

28.02.2011, 10:53

RuxyRux 1

28.02.2011, 11:13

Multumeeesc

DIANA B 1

28.02.2011, 13:45

Exact cum imi place mie ( salivez cand scriu ) multa mamaliga si mai putin gratarel

RuxyRux 1

28.02.2011, 16:38

Atunci ma bucur

Bucataras Medi 1

03.03.2011, 20:40

Mmm......pe placul meu.................

Bucataras Medi 1

04.03.2011, 08:03

Ce credeai ca nu vin................am venit dupa miros

RuxyRux 1

04.03.2011, 08:11

Ti-am lasat mesaj...pe pagina ta...am facut crapul tau cu lamaie a iesit demential Medi

adry88 1

20.05.2011, 17:49

foarte bun

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

1558 puncte

 Merisor

1100 puncte

oanapl

1010 puncte

cristina1985

200 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap cu legume, la cuptor