Creveti cu garnitura de cartofi si sos de smantana

de Dana Cristea - pusikmea in Fructe de mare, 4 Feb 2012 | 21503 vizualizari

COMENTARII (19)

Cris2711 1

04.02.2012, 20:21

sunt foarte buni,noi gatim des si ne plac

MotanLaOale 1

04.02.2012, 20:23

alldaycooking 1

04.02.2012, 20:24

ce bine arata!

Ina 1

04.02.2012, 20:24

poza a 4-a e...

Ana_Maria269 1

04.02.2012, 20:34

kukibella 1

04.02.2012, 20:34

Mitinita 1

04.02.2012, 21:13

daca ii incerci cu unt si usturoi precis o sa-ti placa,nu te da batuta

Bucataras Medi 1

04.02.2012, 21:15

bine arata.

deyutzky 1

04.02.2012, 21:22

arata supeerrrrrr

Lorra 1

04.02.2012, 22:05

mamaieelena 1

04.02.2012, 23:15

imi plac

RuxyRux 1

04.02.2012, 23:28

Wow!!! N-as fi crezut vreodata sa spun ca-i iubesc! Arata fantastic!

gaby_gabytza 1

05.02.2012, 07:04

Ce bine arata

Lau 1

05.02.2012, 11:58

imi plac fain arata

Catalinas 1

24.08.2012, 12:24

Crevetii de regula se gatesc maxim 5 minute. Dupa aceste 4-5 minute se intaresc. Si de regula, tot ce provine din apa nu se gateste mult.
De aia ti-au iesit tari,cred. Eu spre exemplu chiar ieri mi-am facut o mancare din creveti. I-am dezghetat intr-un bol cu apa rece, in primul rand. In timpul asta mi-am taiat morcov felii, ardei gras rosu in cubulete mai maricele (eu nu am rabdare la taiat) si i-am pus in tigaie cu putina apa si putin ulei ca sa se caleasca. Cand apa a inceput sa clocoteasca si uleiul sa sara, am inceput sa amestec. Am pus putina sare. Pe urma am pus Si niste bucati de brocoli. Am amestecat pana cand s-au gatit. Daca ramane apa in surplus, scurge-o in chiuveta. Mie asa mi-a ramas. Cand aceste legume sunt aproape gatite, poti pune si crevetii. Acoperim tigara (desigur, uitasem, tigara o poti acoperi si cat calesti legumele) si din cand in cand mai amestecam in ea, maxim 3 minute. Apoi adaugam usturoiul si mai amestecam pentru maxim 2 minute. inchidem focul. punem condimente dupa gust. (eu am uitat sa mai pun condimente si mi-a iesit surprinzator de gustoasa; in mod normal as fi pus piper, boia, oregano ca de-astea am prin bucatarie) Dupa eventualul condimentat, mai lasa capacul vreo 3-4 minute. Si apoi gata, poti servi.

ps: am ajuns aici fiindca eu caut ceva mai interesant de facut cu crevetii azi. Poate fac reteta asta a ta si-ti spun cum a iesit.

Catalinas 1

24.08.2012, 12:25

Am uitat sa mentionez ca e o reteta improvizata pe loc cu ce-am gasit prin casa, asa ca daca doresti, o poti imbunatati cu ce mai preferi tu prin mancare.

Dana Cristea - pusikmea 1

24.08.2012, 12:42

catalina, multumesc pentru sfat, cu siguranta cand voi mai face creveti o sa tin minte

Catalinas 1

24.08.2012, 12:57

Cu placere. Numai bine iti doresc! hug*

Dana Cristea - pusikmea 1

24.08.2012, 13:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Creveti cu sparanghel si ciuperci sote