Desert prajitura desteapta cu ciocolata

de Oana in Prajituri, 13 Iun 2017 | 10899 vizualizari

COMENTARII (19)

oanapl 1

13.06.2017, 17:39

E preferata noastra!

madi_marin 1

13.06.2017, 17:52

nu am mancat niciodat varianta cu ciocolata

Rahela Velicu 1

13.06.2017, 18:21

Buna!

Constelatialeu 1

13.06.2017, 18:39

Iote la ea, destapta asta s-o inegrit de la atata bronz de vara....

mirela0911 1

13.06.2017, 18:50

Buna mai e!

Panacris 1

13.06.2017, 19:17

MotanLaOale 1

13.06.2017, 19:39

CameliaR 1

13.06.2017, 20:58

Cat de fain arata!

Bunica 1

13.06.2017, 21:31

O prăjitură de vară care este foarte bună rece!

Valclaudia 1

14.06.2017, 06:20

si desteapta, si frumoasa!

dantes 1

14.06.2017, 08:28

Delicioasa!

Oana 1

14.06.2017, 12:42

Da, Buni, e delicioasa rece, de la frigider!

Oana 1

14.06.2017, 12:42

Cleme, s-a bronzat, da

trifadalia 1

16.03.2018, 10:55

am si eu ceva de genul dar fara ciocolata , cred ca este si asta delicioasa

kytz 1

18.03.2018, 09:11

Ce frumos se văd straturile! Sigur e și foarte plăcută la gust!

trifadalia 1

24.09.2018, 10:12

Am si eu o reteta de genul asta, chiar demult nu am facut-o. Acum ca se mai raceste in casa ar trebui sa ma pornesc, ca ne face placere cand merge cuptorul si ne incalzim.

Ecaterina 1

14.05.2019, 16:25

Am pregatit aceasta prajitura dupa reteta de aici si a iesit excelenta. Multumesc Oana.

MihaelaFlorea43 1

24.11.2019, 11:32

Si cafeaua ce rol are???

gaby_gabytza 1

24.12.2019, 21:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Desert pandispan perfect