Desert tort red velvet sau catifea rosie

de Oana in Torturi, 12 Sep 2017 | 10137 vizualizari

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

12.09.2017, 15:01

frumos!

RODIMUR 1

12.09.2017, 16:10

Bun și frumos!

Rahela Velicu 1

12.09.2017, 19:33

Super!

dantes 1

13.09.2017, 12:00

Delicios!

Rocsi 1

13.09.2017, 20:29

Daaa, imi place!!

oanapl 1

14.09.2017, 23:09

Ce frumoasă a ieșit culoarea! Am încercat și eu de câteva ori dar nu mi-a ieșit așa! Tot nu știu cât colorant roșu să pun.

Ancutsa 1

17.09.2017, 14:10

Ce tort frumos!

ErikaGeana 1

18.09.2017, 12:17

Buna ! Se poate insiropa blatul?

Oana 1

18.09.2017, 13:45

Nu este nevoie sa insiropezi blatul! Este foarte umed de la laptele batut si de la ulei.

Rahela Velicu 1

17.10.2017, 09:06

Bun!

RuxyRux 1

13.02.2018, 21:31

Ce culoare! Arata minunat!

VI 1

17.04.2018, 12:21

Cam mult zahar,400 de grame!Nu iese prea dulce?

Oana 1

17.04.2018, 16:22

E dulce, dar depinde de gust...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Tort Dobos cu alune de padure