Fasole batuta

de oanapl in Mancaruri de post, 27 Noi 2017 | 9577 vizualizari

COMENTARII (20)

RODIMUR 1

27.11.2017, 16:07

Foarte bună, mai ales pentru cei care postesc...!

katty 1

27.11.2017, 16:53

Zilele viitoare am si eu una în plan!

laura_n 1

27.11.2017, 16:54

Am pregatit si eu zilele acestea, tare buna mai e.

vasimur 1

27.11.2017, 17:07

Rahela Velicu 1

27.11.2017, 17:13

Cris2711 1

27.11.2017, 17:41

Azi mi-a facut Padre pofta,acum si tu)

madi_marin 1

27.11.2017, 17:51

foarte buna!

Constelatialeu 1

27.11.2017, 18:00

Asta-mi place

xana 1

27.11.2017, 18:39

MotanLaOale 1

27.11.2017, 20:08

Rocsi 1

27.11.2017, 20:14

Si cu o felie de paine prajita, un castravete murat si meniul este perfect!

oanapl 1

27.11.2017, 22:52

Mă bucur că vă place! Da, e numai bună în perioada postului.

oanapl 1

27.11.2017, 22:52

Că bine zici Rocsi. Merge de minune cu o felie de pâine prăjită și un castravete murat.

mihaelar63 1

28.11.2017, 00:39

Cam asa o servesc si eu

mirela0911 1

28.11.2017, 08:44

oanapl 1

28.11.2017, 13:26

DianaYonela_95 1

28.11.2017, 21:43

miki_a 1

29.11.2017, 09:03

Îmi place foarte mult! Tot iahnie îi spunem și noi....

kytz 1

29.11.2017, 18:05

Numai bună de întins pe pâine!

dantes 1

01.12.2017, 10:52

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dulceata de visine🍒🍒🍒

de Caty 2

la 16:42

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ciuperci