Ficatei de pui in vin

de ela in Ficat, 13 Mai 2011 | 10634 vizualizari

 

nu mai mancasem ficatei de vreo 10ani....deliciosi....

 

INGREDIENTE

  • 500gr ficat de pui,
  • 4fire ceapa verde,
  • 2catei usturoi,
  • 1/2lingurita de oregano uscat,
  • 1pahar vin alb demisec,
  • 500ml lapte,
  • sare,
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui in vin:

Spalam ficateii si ii punem in lapte cel putin 30minute,apoi ii scoatem intr-o sita si ii lasam sa se scurga si ii stergem cu un prosop de hartie.

Taiem ceapa rondele si o punem la calit in putin ulei cateva minute,apoi adaugam ficateii si ii lasam sa se rumeneasca putin,amestecand din cand in cand si intorcandu-i de pe o parte pe alta.Cand sunt aproape gata,punem vinul si condimentele si mai lasam cateva minute.

Se servesc calzi cu piure de cartofi sau cu mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui in vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (45)

Zambareata 1

26.11.2011, 21:45

ela...iar cu ceapa????iar o scot din retetaeu nici nu am citit reteta si deja am inceput sa comentezam vazut ca sunt ficatei,am zis ca e foarte buna reteta

ela 1

26.11.2011, 23:16

Giorgia nici eu nu folosesc prea multa ceapa,pun doar cat sa ii dea gust,folosesc mai repede praz,caci nu este asa de greu pt ficat si fiere

Zambareata 1

27.11.2011, 21:37

am avut si eu probleme cu ficatulacum nu mai am...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă ochiuri în pâine la cuptor - Micul dejun complet și gustos

pe 27.08 la 10:37

TOP
utilizatori

laura_n

1558 puncte

 Merisor

1100 puncte

oanapl

1010 puncte

cristina1985

200 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob de ficat de pui