Franzela umpluta

de Constelatialeu in Sandvisuri, 5 Ian 2016 | 6980 vizualizari

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

05.01.2016, 13:56

Buna de tot pentru pachet

ela 1

05.01.2016, 13:56

buna painea ta

reisnaor_2006 1

05.01.2016, 13:57

vin la masa

Gicuta 1

05.01.2016, 14:00

Asa franzela tot sa manaci!

alilianaa 1

05.01.2016, 14:07

buuna, buuuuna raaaauuuuu...dar nu ingrasa?

Bunica 1

05.01.2016, 14:08

Și uite așa ai făcut un mic dejun apetisant!

-Licurici- 1

05.01.2016, 14:16

Buna painica!

Constelatialeu 1

05.01.2016, 14:32

Sa nu cereti ca nu mai am..adica mai am coltucul, dar ala e cam gol...

Constelatialeu 1

05.01.2016, 14:32

Dupa cercetatorii britanici si aerul ingrasa....

Bya Ralu 1

05.01.2016, 14:47

buna

Gherca Daniela 1

05.01.2016, 14:56

Merisor 1

05.01.2016, 16:17

Asta e buna de luat la pachet

MotanLaOale 1

05.01.2016, 16:33

buna buna

CameliaR 1

05.01.2016, 17:38

Buna, buna!

Panacris 1

05.01.2016, 19:01

simona72 1

05.01.2016, 19:50

Rocsi 1

05.01.2016, 20:24

Asa ceva as pregati si eu alor mei!

Catalina L 1

05.01.2016, 20:41

buna idee...

mirela0911 1

05.01.2016, 20:49

Buna idee!

Micutza Luana 1

06.01.2016, 13:12

asta da biig like

Zamfira 1

09.01.2016, 09:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Franzela umpluta