Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde

de Sidy in Oaie, 13 Dec 2010 | 8522 vizualizari

 

Am preparat aceasta reteta de Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde simplu si va pot spune ca este excelenta

 

INGREDIENTE

  • Pulpa miel
  • ceapa verde
  • usturoi verde
  • sare
  • piper
  • boia
  • patrunjel verde
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde:

Pulpa de miel se taie in bucati potrivite tinand cont ca dupa coacere scade aproape la jumtate.
Ceapa si usturoiul se taie oblic de vreo 2 cm iar patrunjelul se toaca.
Carnea se pune in tava cu doua linguri de ulei peste care se presara sare piper si putina boia apoi adaugam 1/2 din cantitatea de verdeturi si 1/2 cana cu apa.
Introducem tava la cuptor si din cind in cind stropim friptura cu sosul din tava.
Cind a facut putina crusta deasupra intoarcem bucatile de carne pe partea cealalta si adaugam verdeturile ramase si lasam sa se coaca.
Friptura se serveste cu spanac sau cu piure de cartofi si salata verde.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

artanu 1

15.04.2012, 09:17

Excelenta reteta, asa am gatit friptura anul acesta . Hristos a inviat si sarbatori fericite !

roxanabucataras 1

15.04.2012, 09:25

ff bun, bv
PASTE FERICIT!

marcela1979 1

15.04.2012, 16:42

ce bunatate

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

1558 puncte

 Merisor

1100 puncte

oanapl

1010 puncte

cristina1985

200 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gulas de oaie