Fursecuri cu portocale

de adnia in Prajituri, 3 Ian 2013 | 5915 vizualizari

 

Imi plac tare mult portocalele...pt. mine, iarna miroase a portocale si scortisoara....

 

INGREDIENTE

  • Pt aluat avem nevoie de:
  • -1 pachet de unt la temperatura camerei (daca folositi margarina, ele ies mai fragede de la inceput, cele cu unt avand nevoie de o zi-doua pt. a se fragezi)
  • -200 gr. zahar pudra
  • -2 oua mari
  • -zeama de la 1 portocala
  • -1 praf de copt stins
  • -2 fiole esenta de portocale
  • -coaja rasa de la 1 lamaie
  • -faina cat cuprinde
  • Pt glazura:
  • -zeama de la 1/2 lamaie
  • -100 gr. zahar pudra
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu portocale:

Am mixat bine toate ingredientele pt. aluat, apoi l-am dat la rece pt. cca 30 min., apoi l-am intins in foaie groasa de cca 5 mm, am taiat formele si le-am dat la cuptorul incins (aprox. 15 min). Dupa ce s-au racit, am facut glazura, amestecand energic zeama de lamaie cu zaharul pudra. Am decorat fursecurile cu glazura astfel obtinuta....dupa care am mancat aproape jumate din ele:))

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

1558 puncte

 Merisor

1100 puncte

oanapl

1010 puncte

cristina1985

200 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Islere cu nuca