Garnitura de orez Panzani, cu unt si cascaval

de RODIMUR in Aperitive / Garnituri, 7 Iul 2019 | 5313 vizualizari

COMENTARII (17)

madi_marin 1

07.07.2019, 18:57

Super! N-am gustat niciodata orezul in felul asta, dar e bine de retinut Voi cumpara si eu un Panzani de-asta

RODIMUR 1

07.07.2019, 19:00

Îți mulțumesc frumos, Madi pentru apreciere!

Ancutsa 1

07.07.2019, 20:32

Interesant, cred ca e tare gustos!

RODIMUR 1

07.07.2019, 20:36

Mulțumesc frumos, Ancutsa! Da, untul și cașcavalul îi dau un gust bun...

Rocsi 1

07.07.2019, 20:48

RODIMUR 1

07.07.2019, 21:06

Rocsi,

mihaelar63 1

07.07.2019, 22:10

Cred ca este gustos

RODIMUR 1

07.07.2019, 23:10

Da, Mihaela, are un gust aparte, iar untul și cașcavalul îmbunătățesc acest gust... Mulțumesc pentru atenție!

vasimur 1

08.07.2019, 00:19

Rahela Velicu 1

08.07.2019, 06:31

Gherca Daniela 1

08.07.2019, 08:36

RODIMUR 1

08.07.2019, 10:24

Mulțumesc, Mimi!

RODIMUR 1

08.07.2019, 10:24

Mulțumesc frumos, Daniela!

Lau 1

08.07.2019, 17:20

RODIMUR 1

08.07.2019, 17:34

Mulțumesc, Lau!

dantes 1

13.07.2019, 08:37

Gustos!

RODIMUR 1

13.07.2019, 10:01

Mulțumesc frumos, Dantes!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu piept de pui si ciuperci