Gnocchi cu sparanghel si pesto

de cristiefect in Paste, 11 Apr 2018 | 2861 vizualizari

COMENTARII (16)

RODIMUR 1

11.04.2018, 19:03

N-am mâncat sparanghel, dar ținând cont de celelalte ingrediente, cred că rezultă o mâncare rafinată, specială...!

vasimur 1

11.04.2018, 19:32

- Andreea - 1

11.04.2018, 19:36

Ce mult imi place sparanghelul ...super reteta

Rahela Velicu 1

11.04.2018, 19:39

Imi place!

Ksenya 1

11.04.2018, 19:52

echilibrata farfurie,place!

Corinuta 1

11.04.2018, 20:04

Sparanghelul e preferatul meu primavara, cumpăr cat mai des să profit ca e în sezon

MotanLaOale 1

11.04.2018, 20:32

simona72 1

11.04.2018, 20:37

Tare bine gatesti Cristi....si cu efect! Felicitari!

Corinuta 1

11.04.2018, 20:46

Simo

miki_a 1

12.04.2018, 06:21

Combinația perfectă!

mirela0911 1

12.04.2018, 07:42

Ce bine arata salata!

Lau 1

12.04.2018, 12:32

dantes 1

13.04.2018, 17:37

mihaelar63 1

14.04.2018, 18:46

Interesanta reteta As fi curioasa sa gust asa ceva

oanapl 1

15.04.2018, 17:30

Ce combinație interesantă!

Panacris 1

12.06.2019, 19:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu mozzarella in sos de rosii