Iahnie de fasole cu ciolan afumat

de susu in Mancaruri de legume, 23 Feb 2011 | 7415 vizualizari

 

Aceasta mancare minunata am pregatit-o de nenumarate ori, cred ca este pe placul tuturor iar eu am incercat-o si cu doua feluri de fasole atat alba cat si rosie, rezultatul a fost acelasi

 

INGREDIENTE

  • Ciolan
  • Kaizer afumat
  • Fasole
  • Ceapa
  • Ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • Marar
  • Foi de dafin
  • Piper
  • Pasta de tomate
  • cimbru uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu ciolan afumat:

Se toaca ceapa, morcovul si ardeiul (puteti da morcovul prin razatoarea mica). Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga morcovul, ardeiul si apoi afumatura. Puteti fierbe separat ciolanul si apoi sa-l adaugati cu tot cu zeama la fasole. Se adauga apa si se lasa la fiert. Punem si fasolea care a stat o noapte in apa rece (daca vreti fierbeti fasolea separat si schimbati apa de doua trei ori). Eu pun si un cartof sa fiarba odata cu fasolea pentru ca ajuta la problema cu gazele. Spre sfarsitul fierberii se adauga foi de dafin, piper si bullion. Se baga putin la cuptor si se presara marar tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasolica uscata cu carnati si afumatura