Macrou aromat cu legume in sos de rosii

de katty in Peste, 12 Ian 2017 | 8060 vizualizari

 

Dupa atata porc, am zis sa mai schimb putin meniul, cu un peste.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati macrou
  • 200 gr fasole verde congelata
  • 100 gr rosii cherry galbene
  • 1 ardei gras rosu
  • sare
  • piper negru macinat
  • chili
  • amestec de frunze si seminte de fenicul uscate
  • 2 linguri ulei
  • 2-3 foi de dafin
  • 1 conserva de rosii mixata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou aromat cu legume in sos de rosii:

Curatam pestele, il spalam bine si il scurgem. Il crestam putin si il condimentam atat pe interior, cat si pe exterior cu sare, piper, chili si fenicul. Il lasam 10-15 minute, il asezam in tava, il stropim cu  ulei, acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor timp de 15-20 de minute.
Dam folia jos si asezam in tava, in zeama lasata de peste, fasolea verde, rosiile cherry taiate in jumatati si ardeiul taiat felii. Dam tava inapoi la cuptor pentru 10 minute, apoi turnam conserva de rosii mixata, sare, piper, chili, foi de dafin. Lasam pestele la cuptor pana sosul scade si legumele se inmoaie, dar isi pastreaza forma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou aromat cu legume in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chefal în sos provensal