Maioneză din ouă întregi - în 3 secunde

de DinDragostePentruGatit in Pt salate, 17 Ian 2013 | 12118 vizualizari

COMENTARII (15)

Geanina87 1

17.01.2013, 13:03

interesant...nu am facut niciodata maioneza din oua intregi

diaconta 1

17.01.2013, 13:08

Am facut si nu sunt incantata decat de rapiditatea procedeului

- Andreea - 1

17.01.2013, 13:15

eu pun si mustar...

gaby_duceag 1

17.01.2013, 13:15

şi eu numai aşa o fac de vreo 2,3 ani

Rocsi 1

17.01.2013, 13:17

DinDragostePentruGatit 1

17.01.2013, 13:19

Eu o fac fără muștar, adaug la nevoie dacă este nevoie în preparatul ce-l gătesc.

DinDragostePentruGatit 1

17.01.2013, 13:21

Iar Dia, presupun ca nu esti de acord cu ideea oului intreg, sa stii ca am incercat si cu ou fiert, mai moale ce-i drept.. și iese la fel de rapid, doar ca se modifica volumul de ulei.

diaconta 1

17.01.2013, 13:28

Zoia,nu e rea,e chiar mai light decat cea facuta din galbenus,dar nu e ceva sa zic ca-mi place foarte mult.
Am mai spus si la postarea Adrianei,am sa incerc sa fac in felul asta un sos de usturoi,adica pun ou,usturoi pisat,ulei siu putin iaurt la urma.

DinDragostePentruGatit 1

17.01.2013, 13:50

Am inteles Dia.

Bya Ralu 1

17.01.2013, 13:54

cristeena20 1

17.01.2013, 14:11

si sotul meu face la fel , doar ca adauga putin otet sau suc de lamaie..e super bun

mamaieelena 1

17.01.2013, 14:51

gaby_gabytza 1

17.01.2013, 15:43

interesant

Lau 1

17.01.2013, 17:10

Bunica 1

17.01.2013, 19:36

e bine de stiut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
1000 de insule