Mancarica de prune uscate si afumate, cu frecatei

de RODIMUR in Mancaruri de post, 14 Dec 2017 | 5452 vizualizari

COMENTARII (25)

Ksenya 1

14.12.2017, 19:56

O ! interesanta reteta! Imi place ca e autentic romaneasca . Am s-o incerc si eu numaideat . Felicitari !

RODIMUR 1

14.12.2017, 20:00

Mulțumesc, Ksenya, pentru aprecieri! Este veche, românească (așa cred) dar nu place tuturor. De exemplu, soțul meu nu mănâncă, pentru că e dulce...

madi_marin 1

14.12.2017, 20:07

nu am auzit decat de pilaf cu prune si sincer nici nu am mancat, asa ca nu stiu daca este pe gustul meu sau nu

vasimur 1

14.12.2017, 20:10

Ina 1

14.12.2017, 20:21

un fel de ....mucenici muntenesti cu prune

Constelatialeu 1

14.12.2017, 20:22

Imi plac prunele uscate asa in starea lor pura, nu mi-au placut niciodata mancarurile astea, cu prune, gutui si altele....

RODIMUR 1

14.12.2017, 20:33

Madi, în loc de orez, am pus frecăței (un fel de tăiței de post, am explicat în introducere) așa că nu e prea mare diferență. Oricum, e bine că ai auzit, pentru că alții nici nu știu despre ce este vorba. Nici soțul meu nu mănâncă pentru că e dulce (asta e singura obiecție) dar asta e rețeta, așa o fac. Și mie-mi place, așa că o prepar, măcar o dată pe an...!

MotanLaOale 1

14.12.2017, 20:44

RODIMUR 1

14.12.2017, 21:40

Mulțumesc frumos, Motănel!

RODIMUR 1

14.12.2017, 21:49

Așa este, Ina, seamănă cu mucenicii muntenești (am și scris, în introducere)

RODIMUR 1

14.12.2017, 21:50

Clementina și mie-mi plac prunele în starea lor naturală, dar le mai și gătesc, măcar o dată pe an. Pentru că-mi plac și așa...

Adi 1

14.12.2017, 22:17

Buna!

Merisor 1

14.12.2017, 22:18

Ce bună! Făcea și mama mea când eram eu copil și tare îmi plăcea!

RODIMUR 1

14.12.2017, 23:05

Mulțumesc frumos, Adi!

RODIMUR 1

14.12.2017, 23:06

Mulțumesc frumos, Merișor! Credeam că mâncarea asta este specifică Moldovei... Mă bucur mult că o apreciezi...

dantes 1

15.12.2017, 08:18

Buna!

RODIMUR 1

15.12.2017, 08:55

Mulțumesc frumos, Dante!

Lau 1

15.12.2017, 09:07

nu am mancat niciodata,sigur trebuie sa fie gustoasa

miki_a 1

15.12.2017, 11:01

Interesantă! Am mai mâncat preparate cu prune uscate, dar așa deloc! Cred că e foarte aromată!

RODIMUR 1

15.12.2017, 11:56

Da, e bună și aromată, dar o fac rar, cam de două ori pe an...Mulțumesc frumos, Miki!

xana 1

15.12.2017, 12:13

Interesant

RODIMUR 1

15.12.2017, 13:19

Mulțumesc, Xana! Știu că e o mâncare de care puțini au auzit. E foarte veche, de mai bine de 100 de ani...

-Licurici- 1

17.12.2017, 17:19

Bunica mea face mancare asa, dar cu orez. e foarte buna!

RODIMUR 1

17.12.2017, 18:36

Licurici, știu că se fac prune cu orez, dar eu am vrut să fac cu paste și cum n-am mai găsit paste fără ou, am făcut frecăței...Mulțumesc frumos!

mihaelar63 1

20.12.2017, 07:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole, de post