Mititei cu mustar

de Rocsi in Mancaruri cu carne, 7 Mai 2010 | 6108 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr carne tocata amestec(500 gr vita si 300 gr porc)
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 6-7 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mititei cu mustar:

Usturoiul se piseaza bine de tot.

carnea tocata se amesteca cu usturoiul,bicarbonatul stins cu zeama de lamaie,sare,piper si boiaua de ardei dulce.

se uda mainile cu putina apa si incep sa se faca mititei din compozitia de carne obtinuta.

acestia se pun pe gratarul incins,se intorc pe o parte si alta pana sunt gata.

se servesc cu mustar si cui ii place berea ,cu un pahar de bere alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mititei cu mustar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Ramonaky 1

31.05.2010, 17:20

arunca si la mine macar unu,imi este asa pofta de mititei

Rocsi 1

31.05.2010, 19:03

iti arunk ramonaky

Ubulika 1

06.06.2010, 19:02

am o pofta de mici poate mai ies si eu la un gratar si un mic in curandse anunta vreme faina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci si piept de pui in cuib de mamaliga