Muschi de porc la cuptor

de madi_marin in Porc, 19 Aug 2010 | 14380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • usturoi
  • condimente pentru carnea de porc
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc la cuptor:

Muschiuletul se curata de pielite si bucatele de grasime. Se unge cu ulei , cu pasta de usturoi si se presara cu condimente. Se pune in tava cu ulei si apa si se da la cuptor. Se mai adauga apa atunci cand scade pana e gata facut. La sfarsit de tot se lasa sa se rumeneasca frumos.

Se serveste cu garnitura si salata la alegere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

20.08.2010, 21:31

ofelie te rog , suculenta in interior si crocanta in exterior

madi_marin 1

21.08.2010, 09:34

ionix....sa prepari si tu, e foarte bun si merge si rece la fel de bine. si pentru masa festiva e potrivit....

madi_marin 1

21.08.2010, 09:36

mihaela.....te-as servi cu mare placere daca ar mai fi un strop.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere și fulgi de migdale - Desert aromat și rapid

ieri la 16:50

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă, de bază

ieri la 16:22

Cum să faci clătite perfecte: Rețetă rapidă și ușoară

ieri la 16:15

TOP
utilizatori

laura_n

1558 puncte

 Merisor

1100 puncte

oanapl

1010 puncte

cristina1985

200 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc cu ciuperci prezentat altfel