Muschiulet de porc impletit cu sos de usturoi

de Miha in Porc, 11 Sep 2010 | 9175 vizualizari

COMENTARII (20)

madi_marin 1

11.09.2010, 14:15

mmm...ce bine ca sunt prima....

Miha 1

11.09.2010, 14:17

epurasha2bb 1

11.09.2010, 14:57

cat de super arata! bravo miha! 5furci

silvi0ara 1

11.09.2010, 15:38

Ce imbietor arata.

gaby_duceag 1

11.09.2010, 15:40

foarte fain!

Miha 1

11.09.2010, 15:47

Multumesc dragelor!

dentistutza 1

11.09.2010, 15:56

cat de frumusel arata dar si cat de aromat tre' sa fie...nota 10!!!

ela 1

11.09.2010, 18:05

imi dai??????? ca tare mi-e foame.....

Rocsi 1

11.09.2010, 18:30

mmmmm

Bucataras Medi 1

11.09.2010, 18:31

bine mai arata................

nadina73 1

11.09.2010, 19:29

si eu am ajunsis flamanda rau

Bunica 1

11.09.2010, 19:47

Multumesc, Miha ! A fost foarte gustos muschiuletul !

Corinuta 1

11.09.2010, 20:36

Tu Miha, tu.......esti un mare chef

Miha 1

11.09.2010, 22:25

Ioiii...eu umblam pe la mesele vecine si cand colo am musafiri la masa. Da' va rog, poftiti.

Teo 1

12.09.2010, 22:44

de apreciat ideea cu impletitura !

Sylvia 1

13.09.2010, 10:20

Excelent arata si aici vinc u toate furculitele ai facut o multime de bunatati

Miha 1

13.09.2010, 10:31

Teo, impletitura se poate face si din fasii diferite de carne...porc,pui, vita sau porc cu vita.

Miha 1

13.09.2010, 10:32

Multumesc Silvia!

elena1988 1

22.03.2011, 18:29

Bya Ralu 1

15.01.2013, 00:44

excelent

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciolan afumat cu cartofi la cuptor