Ostropel cu carne de curcan reteta romaneasca traditionala

de Gicuta in Mancaruri cu carne, 18 Aug 2015 | 15025 vizualizari

COMENTARII (19)

daniastefania 1

18.08.2015, 09:13

Arata grozav!

-Licurici- 1

18.08.2015, 09:16

Ce bine arata!

MotanLaOale 1

18.08.2015, 09:25

- Andreea - 1

18.08.2015, 09:51

Ce bun

Gherca Daniela 1

18.08.2015, 09:52

Merisor 1

18.08.2015, 09:52

Yummmm!

mihaelar63 1

18.08.2015, 10:16

Este timpul sa prepar si eu ostropel La mine toate sunt tocanite )

reisnaor_2006 1

18.08.2015, 10:52

foarte bun

Bunica 1

18.08.2015, 11:00

O bunătate!

mena29 1

18.08.2015, 11:31

Place mult!

Andra_Constantinescu 1

18.08.2015, 13:58

Tare bun!

VanessaAli 1

18.08.2015, 16:06

Ce bunatate!

RuxyRux 1

18.08.2015, 19:19

Arata grozav!

Catalina L 1

18.08.2015, 20:59

ce bun

Rocsi 1

18.08.2015, 21:35

Tare bun ostropelul!

Panacris 1

19.08.2015, 22:44

miki_a 1

20.08.2015, 12:48

Dya Daniela Andrei 1

21.08.2015, 08:50

Buna idee! Nu am mai facut de ceva timp!

Xandrinne 1

21.08.2015, 09:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu vin alb, mirodenii si portocala