Paine mic-dejun

de ianculubita in Mancare copii, 26 Sep 2015 | 4149 vizualizari

 

"Pachetelul vesel"

 

INGREDIENTE

  • 1franzela feliata
  • 50g unt moale
  • 50g salam sau alt preparat
  • 50g cascaval+200g
  • cateva rosii
  • 1ceasca cu lapte
  • 5oua
  • sare,piper,patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine mic-dejun:

Feliile de franzela unse cu unt se pun in forma de tarta unsa si ea una langa alta,deasupra pe o felie de paine se pun felii de salam,rondele de rosii,pe felia de alaturi se pun felii de cascaval,rondele de rosii,se acopera cu alte felii de paine unse cu unt iar in golurile ramase se pun restul de preparat,rosii si cascaval taiat cubulete apoi cu lingura se pune amestecul de oua batute cu sare,piper si lapte;se acopera totul cu cascaval(200g)ras si patrunjel tocat marunt iar la cuptor se lasa 30min.

Sa nu va faceti probleme ca-i prea mult lichid,pentru ca este absorbit de paine

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine mic-dejun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinte sandwich