Palanet cu branza si sunca

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 8 Noi 2019 | 9404 vizualizari

COMENTARII (12)

vasimur 1

08.11.2019, 21:36

RODIMUR 1

08.11.2019, 21:38

Nu știam de ”palanet”, probabil este o specialitate ardelenească, dar după cum văd și citesc, cred că este ceva pe placul meu...

mirela0911 1

08.11.2019, 21:41

Rodica, pe la noi asa se spune si se fac palanete cu branza, cu varza, cu ceapa, cu prune .... prin alte zone i se spune lichiu. Ma bucur ca iti place!

MotanLaOale 1

08.11.2019, 21:43

bun bun

RODIMUR 1

08.11.2019, 22:32

Mi-am închipuit eu că este ceva din zonă... Nici de ”lichiu” nu știu, dar nu contează, sunt faine și-mi plac, după câte văd...

Panacris 1

08.11.2019, 22:34

Yamyyy, ymmyyy!

Adi 1

08.11.2019, 22:39

Bun!

lucy2002 1

09.11.2019, 07:13

Bine ar merge acum la cafea!

Rocsi 1

09.11.2019, 20:32

Super bun si gustos! Noua ne plac genul asta de retete si adaptam ingredientele dupa gustul fiecaruia!

mihaelar63 1

09.11.2019, 21:06

Palanetele acestea pot fi luate si in excursie

Gherca Daniela 1

10.11.2019, 08:42

dantes 1

15.11.2019, 10:09

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu telemea