Păstăi de fasole cu usturoi

de Dana_Retetegg in Mancaruri de post, 14 Dec 2010 | 6545 vizualizari

 

O reteta rapida si simpla.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pastai de fasole
  • 10-12 catei de usturoi
  • 2-3 fire de patrunjel
  • oregano
  • busuioc
  • 1/2 lingurita boia dulce (sa colorez putin mancarea)
  • sare
  • 3 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Păstăi de fasole cu usturoi:

Am taiat pastaile de fasole in 2-3 bucati si le-am pus la fiert. Cand s-au fiert le-am scos din apa si le-am scurs bine.
Le-am pus la calit in ulei, am adaugat usturoi maruntit, sare, oregano, busuioc, patrunjel si boia.
Am lasat 5 minute la calit, apoi am servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Păstăi de fasole cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

1558 puncte

 Merisor

1100 puncte

oanapl

1010 puncte

cristina1985

200 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole uscata