Paste fainoase cu 3 feluri de branza

de nadina73 in Paste, 6 Aug 2010 | 6876 vizualizari

 

super bune si rapide si de mancat si de preparat

 

INGREDIENTE

  • 1 punga pasta fainoase(melcisori am pus eu)500 g
  • putina sare
  • 500 g branza de vaci
  • mozzarella 100 g
  • cascaval  razuit 100g
  • 2 linguri de unt
  • 3 linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste fainoase cu 3 feluri de branza:

Se pune apa sa fiarba cu sare si 3 linguri de ulei,cand clocoteste se pun pastele fainoase si se lasa sa fiarba 7-8 minute (depinde de paste)

Cand sant fierte se scurg de apa si se lasa putin intr-o strecutaroare(eu nu le clatesc cu apa)

Intr-o tigaie sau cratita se pune untul la topit apoi se pun pastele bine scurse si branza de vaci se amesteca bine dupa care se pune mozzarella si cascavalul.

Se servesc  simple sau cu zahar(pitici mei vor cu zahar)

Calde au fost minunate ...................super bune

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste fainoase cu 3 feluri de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu conopida