Penne Barilla cu ton si parmezan la cuptor

de Adrian2016 in Penne, 7 Dec 2018 | 4255 vizualizari

COMENTARII (23)

Valclaudia 1

07.12.2018, 20:24

o portie, va rog!

Adrian2016 1

07.12.2018, 20:27

cu mare drag

vasimur 1

07.12.2018, 20:44

Rocsi 1

07.12.2018, 20:46

Constelatialeu 1

07.12.2018, 20:47

O roata de parmezan va rog...

RODIMUR 1

07.12.2018, 20:48

O rețetă foarte îmbietoare...!

MotanLaOale 1

07.12.2018, 20:52

Adrian2016 1

07.12.2018, 20:52

Rodi

Adrian2016 1

07.12.2018, 20:53

Cleme am dat pe 1 kg 12 euro,iti dau 300 de grame e pe terminate

Merisor 1

07.12.2018, 21:14

Bună mâncărica ta de paste!

Constelatialeu 1

07.12.2018, 21:30

Ce zgarcit esti, pai eu sunt oama de doar 300 de grame...

vasimur 1

07.12.2018, 21:44

Catalina L 1

07.12.2018, 21:44

bune

mirela0911 1

07.12.2018, 22:31

Bune rau!

Rahela Velicu 1

07.12.2018, 22:41

Gherca Daniela 1

07.12.2018, 23:01

Delicioase!

cristinutanicolita 1

08.12.2018, 08:26

Bune!

madi_marin 1

08.12.2018, 11:03

Ador pastele!

-Licurici- 1

08.12.2018, 11:03

Foarte bune!

RuxyRux 1

08.12.2018, 11:07

O mare bunatate!

anca_rm 1

08.12.2018, 12:48

Excelent

gaby_gabytza 1

09.12.2018, 14:46

Buuuune 😍😍😍👌👌

dantes 1

10.12.2018, 14:04

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de dovlecei