Peste emperador la gratar

de anisoara in Peste, 24 Mai 2010 | 24317 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 felii de peste EMPERADOR (ALB)
  • ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • lamaie
  • marar uscat
  • sare
  • frunze de salata
  • rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste emperador la gratar:


Se incalzeste tigaia - gratar. Se prajesc in ulei de masline 2 catei de usturoi pana se rumenesc, si se arunca cateii de usturoi.. Se prajesc feliile de  peste in uleiul bine incins, pe o parte si alta, timp de 4-5 minute.

Pestele se serveste la masa condimentat cu sare si marar uscat,alaturi de o salata din frunze , rosii si lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste emperador la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

anisoara 1

28.05.2010, 15:08

Va multumesc la toate fetele

dicarmencitta1957 1

28.05.2010, 15:28

Am pus si eu 5 furculite,arata tulburator de apetisant,mmmmm,iti vine sa-l mananci din ochi.Felicitari.

anisoara 1

30.05.2010, 14:24

Multumesc pt furculite.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere și fulgi de migdale - Desert aromat și rapid

ieri la 16:50

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă, de bază

ieri la 16:22

Cum să faci clătite perfecte: Rețetă rapidă și ușoară

ieri la 16:15

TOP
utilizatori

laura_n

1558 puncte

 Merisor

1100 puncte

oanapl

1010 puncte

cristina1985

200 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste la gratar